Saturday, 25 June 2011

JOIN REDDISH GIVEAWAY: SAYA NAK SARAWAK SOUVENIR!

Assalamualaikum...

Jom join GA dari si Reddish Princess Redbloodsnow ni... Senang je.. memula buat entri simple tentang GA ni. pastu tepek banner kat bawah ni. pastu submit entri korang kat komen box si Reddish.. huhu nak join sila klik banner tu oke..






Aku join sebab nak try mana tau kot2 bertuah ke. heheh.. aku mau itu ole2 dari sarawak.. sapa2 nak join cepat2 le. GA ni last 30/06/2011 oke

p/s sapa x kenal zie si REDDISH weii

2 comments:

QueenImah said...

salam perkenalan..singgah dari blog kak zie

meh la singgah cni
http://queenimah.blogspot.com/2011/06/reddish-giveaway-saya-nak-sarawak.html

Redbloodsnow said...

Hehhehe...tu la kan. who know sally among the 5 lucky bloggers tu...hiksss.

Btw, salam kenal dear. Tenkiu for join taw. GOOD LUCK! mwah.

P/s:
Adehhh! ur p/s to
buat zie jd perasan
famos ler pulah woi..HAHA:P